Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

 

TOVÁBB A WD SAFETY WEBÁRUHÁZBA >>>
 


Műszaki kereskedésünk már 1992 óta megbízható partnere vállalatoknak, vállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt. 2016 óta üzletünk megnövekedett alapterületen, szélesebb árukészlettel Mosonmagyaróváron a Bauer Rudolf utca 29 alatt, a Báger-tó partján működik.

Vevőinket FAG és Koyo csapágyak, ékszíjak, kötőelemek, FISCHER rögzítéstechnikai cikkek, profi kézi szerszámok, METABO elektromos kisgépek választékával várjuk. Kínálatunkat a HECHT kerti gépeivel és barkács kisgépeivel, szerszámaival egészítettük ki.

Munkavédelmi felszerelések terén a minőségre helyezzük a hangsúlyt mind a munkaruhák, mind a munkacipők terén. Számos elismert márka szerepel a kínálatunkban:
ARDON, COVERGUARD, CERVA és PORTWEST munkaruhák és munkavédelmi felszerelések teljes cikksora, valamint prémium minőségű PUMA SAFETY, SPARCO, BASE, GIASCO, NO RISK és LAVORO lábbelik.

Kínálatunkat csomagolástechnikai eszközök, zárak és vegyi áruk teszik teljessé. Üzletünkben a magánszemélyektől a kisvállalkozókon át a nagy ipari üzemekig mindenki megtalálja a számára megfelelő minőséget. Hosszútávú, megbízható kapcsolatra törekszünk vállalatokkal, vállalkozásokkal és magánszemélyekkel egyaránt. Gyors ügyintézéssel, udvarias kiszolgálással várjuk vásárlóinkat!

 


 

 


WD BT
MŰSZAKI KERESKEDÉS

Üzlet: 9200 Mosonmagyaróvár, Bauer Rudolf u. 29.
Telefon: (06 96) 219-897
Email: bolt@wdbt.hu

Nyitva tartásunk:
Hétfő - Péntek: 7:00 - 12:00, 13:00 - 16:00 óra

Szombat: 8:00 - 12:00 óra

 

 

Keresse fel üzletünket, vagy kérjen ajánlatot emailben!

 

© 2021 WD Bt.