Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Albatros munkavédelmi cipők

2023. 05. 31. 12:24:00 WD Safety
Albatros munkavédelmi cipők
A nehéz tárgyak mozgatása nagy kockázattal jár, az orrmerevítővel rendelkező lábbelik védik a lábakat a zuhanó, leeső tárgyak ellen. Egy jól illeszkedő cipő segít megelőzni az esetleges balesetek elkerülését, megakadályozza az elbotlást, a csúszásmentes talp pedig megelőzi az elesés kockázatát.

Egy jó munkavédelmi cipő nem csak megvédi a dolgozót a különböző balesetektől, hanem meg akadályozza az izomfeszülést is. Jól párnázott és megfelelően alátámasztott lábbeli, biztosítja a megfelelő kényelmet és csökkenti a láb és a hátfájást. Mindemellett véd a külső hatások ellen is, mint az időjárási viszontagságok, védenek az eső, a hó és a hideg ellen is. Az elektromosság óriási kockázati tényező számos munkahelyen, és bár vannak egészségügyi és biztonsági intézkedések, létfontosságú, hogy a munkavállalók megfelelő védőcipőt viseljenek. Ha a munkakörnyezetben valószínű a statikus elektromosság felhalmozódása, akkor antisztatikus cipők viselése is javasolt.


Az Albatros egy vezető német márka, amely a minőségi és stílusos munkavédelmi cipők gyártója. Több mint 40 éve folyamatosan fejleszti a minőséget és a technológiákat. “ Egyetlen céllal: mindennap támogatni a szakembereket a kihívások sikeres leküzdésében! “ A dizájn mögött ott a funkció is, a biztonság és a kényelem együtt jár, ettől Albatros az Albatros. 

Albatros munkavédelmi cipő

 
Kompozit-üvegszálas orrvédővel és hajlékony kerámiaszálas talp védelemmel rendelkező lábbelik könnyűek és kényelmesek az egész napos viselés során. 
A csúcstechnológiás PWR BEADS ® középtalp 58%-os energia visszaadást teszi lehetővé. Anatómiailag kialakított talpbetét, légáteresztő béléssel hatékony a láb izzadással szemben. 300 °C hőálló, csúszásmentes gumitalp a maximális biztonság érdekében.


EN ISO 20345:2011
Nemzetközi szabvány alap és kiegészítő követelményeket ír elő az általános célú munkavédelmi lábbelikre. Többek között magában foglalja a mechanikai és a termikus kockázatokat, és a csúszási ellenállást is.


EN ISO 20347:2012

Nemzetközi szabvány meghatározza a munkacipőkre vonatkozó követelményeket, melyek nincsenek kitéve mechanikus kockázatnak. 


EN ISO 13287:2012

Európai szabvány védőlábbelik csúszási ellenállásának követelményeire szolgál. vizsgálati módszereit és követelményeit. Nem vonatkozik a tüskés vagy egyéb fém csúszásgátlókat tartalmazó lábbelikre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Albatros Munkavédelmi cipő