Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Gumicsizmák orrmerevítő nélkül

A gumicsizma egy olyan lábbeli, amely vízálló és szélálló. Általában gumiból vagy polivinil-kloridból (PVC) készül, és gyakran használják kertészkedéshez, háztartási munkákhoz, valamint esős és havas időben.

A PVC gumicsizma az orrmerevítő nélküli gumicsizmáink egyik legnépszerűbb típusa. Erős és tartós, valamint viszonylag olcsó. Vízálló, szélálló és ellenáll a kopásnak.

Rendezés:

Gumicsizmák orrmerevítő nélkül

A gumicsizmák olyan alapvető lábbelik, amelyek sokféle ipari munkakörülmény között nélkülözhetetlenek. A gumicsizmák fő funkciója a lábvédelem, különösen a nedves és csapadékos körülmények között. A vízálló kialakításuk lehetővé teszi, hogy a dolgozók lába szárazon maradjon még a legzordabb időjárási viszonyok között is. Az orrmerevítő nélküli gumicsizmák hatékonyan szolgálják az eső elleni védelmet, kényelmet, funkcionalitást és tartósságot a mindennapi munkavégzés során.

A gumicsizma könnyű súlyának és kialakításának köszönhetően ideális viselet bárki számára, akik kinti tevékenységet folytat. A vízállóság és az időjárási körülményekkel szembeni ellenállás továbbra is érvényes az orrmerevítő nélküli változatok esetén is. Ezek a gumicsizmák megakadályozzák, hogy a víz és más nedvesség bejusson a lábbelibe, és ezáltal védelmet nyújtsanak a lábaknak.

Ezek a lábbelik számos környezetben használhatók, legyen szó mezőgazdaságról, kertészkedésről, építkezésről vagy más ipari tevékenységekről. Ezért az orrmerevítő nélküli gumicsizmák, bár nincsenek ellátva orrvédelemmel, mégis számos előnyt kínálnak a mindennapi munkavégzés során. Rugalmasságuk, kényelmük révén sokféle munkaterületen és iparágban megbízható védelmet kínálnak.

A gumicsizmák különböző stílusokban és színekben elérhetők, így a munkavállalók nem csak hatékonyan védhetik lábukat, hanem stílusosan is viselhetik azokat. A személyes védelem és a stílus együttes jelenléte a munkaviselettel összhangban van, elősegítve a munkavállalók jó közérzetét és önbizalmát.


Anyagok:

EVA hab: 

Kényelmes és könnyű EVA habból készült gumicsizmák 60%-kal könnyebbek és hajlékonyabbak, mint társaik. Ez azt jelenti, hogy szabadabb mozgást, kényelmes viseletet eredményez.

Gumi:

A klasszikus gumicsizmák nagy teherbírásúak a kopással és szakadással szemben. Megnövelt nyújthatóságot biztosít, ami azt jelenti, hogy veled mozog. Jobb szigetelést biztosít, mint az EVA és a PVC. A gumiból készült modellek, nem a legkönnyebb megoldások. Ha pedig latexallergiát tapasztalsz, érdemes megfontolni az EVA vagy PVC csizma lehetőségeit, hogy elkerüld a kellemetlenségeket.  

PVC:

A PVC gumicsizmák kiterjesztett védelmet nyújt, kiváló tapadást biztosít a nedves és sáros környezetben.  A vízállóság mellett a PVC-nek más előnyei is vannak, mint például, hogy könnyebb, mint a gumiból készült modellek.  

Fehér gumicsizma:

A fehér szín hidegebb, mivel nem tartja vissza a hőt, mint a fekete PVC-stílusok. A melegebb munkakörnyezetekben, az építkezéseken vagy az élelmiszergyártásban dolgozók számára ideális választás.  

A fehér szín megmutatja a kiömléseket és a fröccsenéseket, így látható, mely részek szennyeződtek, vérrel terjedő kórokozók vagy az élelmiszer-termelésből származó élelmiszer-szennyeződések könnyen azonosíthatók.

 

Hogyan tisztítsuk meg a gumicsizmát?

Az orrmerevítő nélküli gumicsizmák könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. Egyszerűen, egy nedves ruhával vagy ronggyal. Viszont, további óvatosság szükséges, ha fennáll a veszélye annak, hogy vegyi anyagok kerülhettek a lábbelire.