Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Gumicsizmák orrmerevítővel

Praktikus gumicsizmák orrmerevítővel! Fedezd fel PVC, EVA és gumi munkavédelmi csizma kínálatunkat.
Rendezés:

Gumicsizmák orrmerevítővel

A gumicsizma viselete ideális mindazok számára, akik a kényelmet és védelmet keresik nedves és sáros munkakörnyezetekben. Ebben a kategóriában kínált gumicsizmák orrmerevítővel rendelkeznek, ami további védelmet nyújt a lábujjaknak és az elülső lábfejnek.

 

Vízállóság: a legfontosabb funkció, amivel a gumicsizma rendelkezhet. Kiválóan alkalmas esős, nedves időjárási körülmények között, biztosítja, hogy a lábak szárazon maradhassanak. Erős és tartós kialakításuknak köszönhetően a gumicsizmák strapabíró anyagokból készülnek.

Az orrmerevítővel rendelkező gumicsizmák a lábujjakat és az elülső lábfejet is extra védelemmel látják el. Ez különösen fontos olyan környezetekben, ahol fennáll a sérülések, balesetek kockázatának veszélye. Az ipari és építkezési területeken esőben végzett munkához speciális lábbelire van szükség. A veszélyek közé tartoznak a leeső tárgyak, a csúszós felületek és a külső mechanikai hatások. Ezek a megnövekedett veszélyek azt jelentik, hogy a csizma kialakításához az acél bevonása nélkülözhetetlen tulajdonság, amely hatékony védelmet nyújt számos lehetséges lábsérülés ellen.

Mindenkinek, de különösen az ipari munkásoknak szüksége van egy jó gumicsizmára. A mezőgazdasági dolgozók, gazdálkodók, halászok, élelmiszer-feldolgozók körében érdemes megfontolni a lábbeli beszerzését. 

 

Melyik a legjobb gumicsizma?

Erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz, hiszen számos stílusban, színben kaphatók, védelemmel ellátva, vagy anélkül, illetve fontos szempont a gumicsizma anyaga is.

 

Anyagok:

EVA hab: 

Kényelmes és könnyű EVA habból készült gumicsizmák 60%-kal könnyebbek és hajlékonyabbak, mint társaik. Ez azt jelenti, hogy szabadabb mozgást, kényelmes viseletet eredményez.

 

Gumi:

A klasszikus gumicsizmák nagy teherbírásúak a kopással és szakadással szemben. Megnövelt nyújthatóságot biztosít, ami azt jelenti, hogy veled mozog. Jobb szigetelést biztosít, mint az EVA és a PVC. A gumiból készült modellek, nem a legkönnyebb megoldások. Ha pedig latex allergiát tapasztalsz, érdemes megfontolni az EVA vagy PVC csizma lehetőségeit, hogy elkerüld a kellemetlenségeket. 

 

PVC:

A PVC gumicsizmák kiterjesztett védelmet nyújtanak, kiváló tapadást biztosítanak a nedves és sáros környezetben. A vízállóság mellett a PVC-nek más előnyei is vannak, mint például, hogy könnyebbek, mint a gumiból készült modellek.  

 

Fehér gumicsizma:

A fehér szín hidegebb, mivel nem tartja vissza a hőt, mint a fekete PVC-stílusok. A melegebb munkakörnyezetekben, az építkezéseken vagy az élelmiszergyártásban dolgozók számára ideális választás.  

A fehér szín megmutatja a kiömléseket és a fröccsenéseket, így látható, mely részek szennyeződtek, vérrel terjedő kórokozók vagy az élelmiszer-termelésből származó élelmiszer-szennyeződések könnyen azonosíthatók.

 

Hogyan tisztítsuk meg a gumicsizmát?

Egyszerűen, egy nedvesruhával vagy ronggyal. Viszont, további óvatosság szükséges, ha fennáll a veszélye annak, hogy vegyi anyagok kerülhettek a lábbelire.