Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Bemutatjuk a VM FOOTWEAR® munkavédelmi cipőit

2023. 07. 30. 15:08:00 WD Safety
Bemutatjuk a VM FOOTWEAR® munkavédelmi cipőit
A munkavédelmi cipők alapvető fontosságú védőeszközök a biztonságos munkavégzés és a munkahelyi sérülések megelőzése szempontjából. Ezek a speciálisan tervezett cipők nem csupán a lábak kényelméről és egészségéről gondoskodnak, hanem számos veszélytől is megvédik viselőjüket. A munkavédelmi cipők általában kényelmesek, ergonómiailag kialakítottak és egész napos viselésre alkalmasak. 

VM FOOTWEAR®-t 2003-ban alapították Csehországban. A négyszeres Superbrands díj-nyertes cég munkavédelmi felszerelésekkel, munkavédelmi cipők gyártásával, forgalmazásával és importjával foglalkozik a kezdetek óta. A folyamatos innovációnak és a legmodernedbb technikák alkalmazásának köszönhetően, a Michelin®, a Boa®, FREE-TEX®, a Forced Circulation®, a SPACE Comfort®, a HARDHEEL STRUCTURED®, a Blackfighter®, a Redfighter®, a Safety Code® vagy a Bugger® nemzetközi cégek fejlesztéseit integrálta a termékekbe. Nem véletlenül állnak az igénybe vett rendszerek és technológiák védjegy oltalom alatt. Ezek a rendkívüli technológiák azok, amelyek olyan egyedülállóvá teszik a VM® lábbeliket.

VM munkavédelmi cipő


A VM FOOTWEAR® szinte minden munkaterületre kínál munkavédelmi cipőket, ezzel a legtöbb igényt kielégítve. A szabadalmaztatott BOA® Fit System technológia a hagyományos fűzőrendszerek hiányosságainak hosszú listáját küszöböli ki. A saját gyártású cipők két eljárással készülnek. A felső és az alsórész összeillesztésének technológiájában el tér. Ez határozza meg milyen munkakörülmények között lesz a legideálisabb az adott lábbeli.
Ragasztásos eljárás a leggyakrabban használt technológia amelyet a kültéren alkalmazandó cipőknél használnak. A befecskendezéses eljárás a legelterjedtebb technológia a munkavédelmi cipők gyártása során, ez az eljárás hosszú élettartamot és maximális strapabírást tesz lehetővé. 
A cipők felsőrésze kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül. A természetes anyagok alkalmazásával, mint például a bőr, a legmodernebb technológiákkal teszik egyedülállóvá a lábbeliket. A világtörténelemben mindig is igaz volt, az a tény, hogy a bőrnél nincs jobb alapanyag a cipőgyártás során. Számos előnye van a bőr cipőknek, ilyen a nedvszívóképesség, igazodik a láb formájához, rugalmas és légáteresztő képességgel is rendelkezik. A VM® kollekciójában használt bőrfajták főként marhabőr, bivalybőr és sertésbőr. 

VM Footwear lábbelik kínálatunkban

Tartalomhoz tartozó címkék: VM munkavédelmi cipő