Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Cipők

A munkavédelmi cipők elsődleges szempontja a biztonság, a munkavállalók egészségének a megőrzése. Az ilyen típusú cipők tartós és ellenálló anyagokból készülnek, melyek védelmet nyújtanak a sérülések ellen. Acél vagy kompozit orrvédők védelmet nyújtanak a lábujjaknak, míg talpvédelemmel ellátott talprétegek csökkentik az átszúródás elleni balesetek esélyét. 
Rendezés:

A munkavédelmi cipők viselése rendkívül fontos és kötelező is a különböző iparágakban. Az elsődleges ok a biztonság. A munkavédelmi cipők védelmet nyújtanak a lábnak olyan veszélyekkel szemben, mint a leeső, zuhanó és a talp átszúródást okoz tárgyak. A kompozit vagy acél orrmerevítővel ellátott lábbelik megóvják a lábujjakat, míg a talpvédelem biztosítja a talp károsodásának elkerülését. A vízállóság, elektrosztatikus kisülés elleni védelem vagy az olajállóság, további védelmet nyújtanak a különböző környezeti hatásokkal szemben.

A munkavédelmi cipők viselése hozzájárul az egész napos kényelmi érzethez. Az ergonomikus kialakítás és a kiváló párnázás segít minimalizálni a láb és a lábszár terhelését, és a fáradtságot. A megfelelő talpkialakítás segíti a láb helyes pozícióját és a megfelelő testtartást, ami csökkenti a fájdalmat és az izomfeszülést. A csúszásmentes biztosítja a stabilitást és csökkenti a csúszások vagy esések kockázatát, ami növeli a munkavállalók biztonságát és teljesítőképességét.

Webáruházunkban megtalál minden munkaterületre alkalmas és minden minősítéssel rendelkező munkavédelmi lábbelit. Melyeket gyorsan kiszállítunk, így Ön otthona kényelméből vásárolhat.