Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Giasco munkavédelmi cipő

2024. 05. 01. 08:46:00 WD Safety
Giasco munkavédelmi cipő
Összefonódva a sokszínűség iránti elkötelezettséggel és a munkavédelmi cipő gyártásba vetett mély szenvedéllyel, a GIASCO márka, büszkén vallja, hogy megvédi a munkavállalók lábait a munkakörnyezetben fennálló veszélyekkel szemben.

Mindig figyelmet fordítanak az etikára, a tervezésre, a technológiára és az innovációra, aktívan törekedve a vásárlók teljes elégedettségére.
Az általuk kínált termékek kiváló minősége, a körültekintő figyelem, valamint a szolgáltatások hatékonysága és időbenisége lehetővé teszi, hogy ma már több mint 90 országban vezető szerepet játszanak az iparban.

A Giasco számára ez azt jelenti, hogy a legmagasabb minőségű anyagokat kell beszerezni, amelyek erősek, divatosak, puha tapintásúak, vízállóak és légáteresztők. Mindegyik tényező kulcsfontosságú a munkavédelmi cipő gyártásában. 


Ennek érdekében a márka bevezetette a vállalati társadalmi felelősségvállalás elveit, elkötelezve magát a maximális szociális védelem és a környezet iránti tisztelet mellett. A vállalat támogatja a szolidaritást, a toleranciát és a kölcsönös tiszteletet, miközben igyekszik minimalizálni tevékenységeinek környezetre gyakorolt hatását.


Giasco munkavédelmi cipő technológiák

 

3D Hármas sűrűségű injektált talp


Az áttörést jelentő technológia, amely megháromszorozza a jólétet minden munkakörnyezetben. Ez az első és egyetlen olyan technológia a világon, amely teljesen befecskendezett poliuretán cipőket kínál. A talp maximális kényelmet és puhaságot biztosít, miközben megőrzi a tartósság és a védelem előnyeit, amelyeket ezek a munkavédelmi cipők nyújtanak.


A 3D technológia egy teljesen új, szabadalmaztatott megoldás, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen cipőbe 3 különböző rétegű poliuretánt fecskendezzenek. Ennek a terméknek a fő célja a maximális kényelem és a láb biztonságos stabilitása, amelyet a talp különböző rétegeinek 3 különböző sűrűsége biztosít.


A középtalp a három réteg központi része, rendkívül puha sűrűséggel rendelkezik, amely minden lépésnél kivételes puhaságot biztosít. Ennek a poliuretán megoldásnak fontos jellemzője a rugalmassága, amely lehetővé teszi a memóriahatás fenntartását az idő múlásával. Ez a tulajdonság maximalizálja a termék hasznos élettartamát, és eltér más anyagoktól, amelyek idővel hajlamosak deformálódni és rossz testtartást eredményezni.


A felső talprész kifejezetten nagyobb stabilitást biztosít a lábnak, különösen azoknak, akik dinamikus sétát tesznek napközben, és nem mindig normál, sima felületeken. A felső talprészben található gyűrűk célja, hogy stabilizálja a bokát olyan mozgások során, amelyek hosszú távon fáradtságot okozhatnak a hátban és a térdben.


A futófelületnek nevezett külső szakasz, amely érintkezik a talajjal, a legkeményebb keverékből készül, hogy maximális ellenállást biztosítson bármilyen felülettel való érintkezéskor. Ez az anyag kombinálva a futófelület kialakításával kiváló SRC (Slip Resistance Classification) teljesítményt is biztosít a csúszásmentesség tekintetében, még a legnehezebb vagy lejtős felületeken is. A futófelület speciális kialakítása vákuum tapadást tesz lehetővé a csúszásveszélyes területeken, a kis kockák nyitásának és zárásának mechanizmusával. Végül a nagyobb hátsó kockák biztosítják a törmelék kiáramlását, ami még a nehezebb helyzetekben is megőrzi a tapadást.


Windtex membrán

Ez a könnyen nyújtható hőszabályozó membrán hatékonyan blokkolja a szelet és a vizet, miközben fenntartja a mikroklímát a bőr és az anyag között. 
Munkaidőben, még télen is, a láb hőmérséklete a hőtermelés miatt hajlamos emelkedni. Az izzadás által kibocsátott hőt a membrán tartja vissza, hogy megőrizze a lábbeli mikroklímáját. A Windtex membrán izzadásgátlója, kombinálva a szélállósággal, biztosítja a munkavédelmi cipő mikroklímájának megőrzését.


Ezenkívül az innovatív Aegis antimikrobiális technológiát alkalmazza, ami egy antimikrobiális kezelést jelent, amely gátolja a baktériumok életfolyamatait, megakadályozva a mikroorganizmusok sejtmembránjának károsodását. Ez a szabadalmaztatott módszer fizikai és ionikus jelenségeken keresztül működik.
Az antibakteriális kezelés tartós és átható védelmet nyújt a kellemetlen szagok, baktériumok, gombák és más mikroorganizmusok ellen.

Giasco munkavédelmi cipő

Wintherm hőszigetelés

A Wintherm safety két technológiát alkalmazva garantálja a hideg elleni szigetelést.


Szigetelés: A filc vékony szálai megtartják a levegőt a cipő belsejében, biztosítva a hideg környezet elleni szigetelést a filc fizikai tulajdonságainak köszönhetően, ami rossz hővezető, de kiváló szigetelőanyag.
Tükröződés: Az alumínium részletek a filc belsejében lehetővé teszi a hő visszaverését, így megtartva a láb által termelt hőt a cipő belsejében.


A Wintherm antibakteriális hatása kiváló párolgási képességet biztosít, és teljes mértékben megfelel az UNI EN ISO 20345 szabvány által előírt permeabilitási és vízgőz-koefficiens követelményeinek.

Kronos anyag

A Kronos egy innovatív anyag, amely a nagy szakítószilárdságú szövetek és speciális PU-szálak kombinációjából származik. Ez garantálja a biztonsági cipő magas kopásállóságát, miközben megőrzi innovatív és technikailag kifinomult megjelenését. Mindezt úgy, hogy az ultrakönnyű marad és megőrzi a légáteresztő tulajdonságát.
A Kronos egy igazi védelemmé varázsolja munkavédelmi cipőd az olasz technológiai fejlesztésekkel, amely vékony, könnyű, légáteresztő és rendkívül rugalmas. Semmi sem képes megállítani.

Torziógátló

A szabadban dolgozók számára az egyenetlen terep állandó veszélyforrást jelent, ami nem hagyható figyelmen kívül. Még a legkisebb figyelmetlenség is súlyos sérüléseket vagy eséseket okozhat.
A Giasco kifejlesztette a speciális csavarodásgátló technológiát, hogy biztosítsa a cipő optimális stabilitását bármilyen felületű talajon. Azonban a stabilitás nem csak a merevséget jelenti. Ezért speciális, hőre lágyuló anyagot alkalmaznak, ami segíti a láb természetes mozgását minden lépésnél.
Különösen az építőiparban, ahol nagyobb az egyenetlen és nedves talaj okozta veszély, ez a torziógátló technológia megfelelő a létrán dolgozók számára is, például a festőknek és kőműveseknek, javítva a stabilitást azokon a területeken, ahol sok esetben előkerül a létra.

Micro Wash

A Micro Wash egy rendkívül lélegző anyag, amely különösen hasznos az élelmiszeriparban és a kórházakban, biztosítva a maximális kényelmet azoknak, akik hosszú órákat töltenek nedves környezetben.


Az anyagot poliuretánnal vonják be, amely megőrzi a bőr megjelenését, és teljes ellenállást biztosít a láb teljes izzadásával szemben is. Ezt az anyagot laboratóriumi körülmények között tesztelték az EN 13832-3: 2018 szabvány szerint. Ezek a tesztek igazolják, hogy ellenáll az agresszív vegyszereknek, például mosószereknek és savaknak, amelyeket különféle iparágakban használnak, például az élelmiszeriparban és a vendéglátásban.


Súlyuk tekintetében a mikroszálas anyagok 40%-kal könnyebbek, mint a természetes bőr. Moshatók 40 fokos vízben és semleges szappannal, de a cipő nem alkalmas mosógépi mosásra. A mikroszálas alapanyag krómmentes.

Idrotech

Az Idrotech fő célja a vízállóság és a láb izzadásának optimalizálása. Ennek eredményeként minden évszakban teljes kényelmet és hatékony védelmet nyújt a külső hatások ellen. Emellett ez a speciális cserzési eljárás ásványi sók használatának köszönhetően kiválóan lágyítja és növeli a bőr mechanikai ellenállását az olajok és szénhidrogének ellen.

Zero Abrasion 

A Zero Abrasion technológia ideális választás azok számára, akik nagyobb védelmet szeretnének az élettartam során jelentkező kopás és sérülések ellen. A többrétegű poliuretán karcolásálló bőr teljes körű védelmet nyújt a felső résznek a vágások és sérülések ellen, amelyek idővel károsíthatják a cipőt.
Ez a választás azoknak szól, akik hosszú távon is tökéletes és kiváló teljesítményű munkavédelmi cipőt keresnek. Emellett ez a bőr magában foglalja a magas víz- és olajállósági szintet garantáló technológiát.

Stabilitás 

Ez a technológia a maximális sarok támasztékot biztosítja járás közben. A speciális támaszték belső felépítése optimalizálja a sarok támasztékot, elkerülve a túlzott terhelést, és maximalizálja a láb kényelmét.
Ennek hatása elősegíti a helyes járást és a súly egyenletes eloszlását az egész lábon, ami fontos a test számára, különösen a hát és az ízületek szempontjából. Segíti a jobb lábtartást, csökkentve a sarok és a felsőrész közötti súrlódást, ami hosszabb élettartamot biztosít a cipőnek.

Microtech 

A Microtech egy velúr hatású textil, amely szilárdságot és rugalmasságot kölcsönöz a munkavédelmi cipőknek, miközben puha és kényelmes érzést biztosít. Ennek a rendkívül sokoldalú technikai poliamid anyagnak köszönhetően magas vízállóságot garantál. Nemcsak vízálló, hanem kopásálló- és karcálló is, így a cipő könnyű és tartós egyben.


A fő jellemzők, amelyek kiváló minőséget biztosítanak ennek a textilnek: könnyedség, ellenállás, légáteresztő képesség és tartósság.

PU Tek Hypertex

A PU Tek egy innovatív anyagkeverék a textiliparban: egy speciális poliuretán bevonat, amely rendkívül erős poliésztert tartalmaz, garantálva így a példa nélküli kopásállóságot, miközben egyedülálló és technikailag fejlett megjelenést ad a cipőnek.
A PU Tek segítségével a termék könnyű és lélegző marad, emellett PVC mentes.

Tartalomhoz tartozó címkék: Giasco munkavédelmi cipő