Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Ismerd meg a francia minőséget - Bollé szemüvegek

2023. 06. 30. 14:21:00 WD Safety
Ismerd meg a francia minőséget - Bollé szemüvegek
A Bollé Franciaországban született, amelynek Seraphin Bollé volt a megálmodója. Az első cég volt, ami új típusú celluloidot alkalmaz, ez az anyag lesz a márka termékeinek alapja a következő évtizedekben. 

Piacra kerül az első napszemüveg, amely megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak, ennek köszönhetően hamar az öntött nylon úttörői lesznek. A második világháború után a Bollé bevezette a nejlon formázást is. 
1960-ban a Bollé a legelső márka, amelyik először forgalmaz síszemüveget.
A termékinnovációknak köszönhetően a világ egyik legjelentősebb prémium szemüveggyártójává nőtték ki magukat.

Több mint 130 évvel később, a Bollé termékeit világszerte forgalmazzák, és viselik az emberek. A hó, a vízi sportok, a golf, a tenisz, a kerékpározás és a szabadtéri, valamint a mindennapi igényeknek és stílusoknak megfelelő szemüvegeket fejlesztettek ki, hogy minden igényt kielégítsenek. Kiváló minőségű, prémium napszemüvegeket és védőszemüvegeket találhatsz a Bollé kínálatában, ami nem csak divatos megjelenést nyújt, hanem a maximális védelmet is biztosítja a viselőjének. A tökéletes illeszkedés, és a kényelem a védjegyükké vált. Folyamatos kutatások és technológiai fejlődések lehetővé teszik, hogy továbbra is az egyik legnépszerűbb prémium napszemüveg márka a mai napig a világ minden táján.


A Bollé Brands™ több márkát foglal magába: Bollé, Bollé Safety, Serengeti, H2 Optix és Spy, melyeknek a saját tevékenységi területeik vannak. A szakértelem, az innováció és a legmagasabb védelem jellemzi termékeiket.

Bollé napszemüvegek

A napszemüveg csökkenti a túlzott fény okozta kellemetlenségeket, mint például a szemfáradtság, és a fejfájás. Szabályozza a beérkező fény mennyiségét, így kellemesebbé teszi a munkavégzést, vagy bármilyen kültéri tevékenységet erős napsütésben vagy tükröződő felületeken.
Minden napszemüveg lencséje 100%-os UV védelmet nyújt a rendkívüli láthatóság mellett. Ezáltal hatékonyan védi a szemeket az UV-sugárzás káros hatásától. Az UV-A és UV-B sugárzás roncsolhatja a szem felületét és a belső részeket, ami hosszútávon szemproblémákat okozhat, például szürkehályogot, vagy akár szaruhártyagyulladást. A napszemüveg nemcsak az UV-sugárzástól, hanem más káros sugárzásoktól, mint az infravörös (IR) és nagy energiájú kék fénytől is védi a szemet. Ez különösen fontos napozás vagy síelés közben.
Könnyű és strapabíró, ellenálló anyagokból készülnek, a hosszú élettartam érdekében.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Védőszemüvegek