Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Lavoro munkavédelmi cipő

2024. 06. 01. 13:18:00 WD Safety
Lavoro munkavédelmi cipő
A Lavoro munkavédelmi cipő nagyszerű választás mindazok számára, akiknek fontos a minőség, a kényelem és a biztonság. A vállalt fókuszában a kutatás és a fejlesztés áll. Nem véletlen, hogy 1988 óta az egyik legnevesebb európai professzionális lábbeli gyártó.

A Lavoro-t több mint 35 éve hozták létre, és Európa vezető védőlábbeli tervezőivé és gyártóivá nőtte ki magát, amely kulcsfontosságú védelmet nyújt a munkavállalók számára világszerte. 

Mitől más a Lavoro munkavédelmi cipő a többivel szemben?

A szállítástól, az építőipartól a bányászatig és az erdészetig számos különböző iparágban használják, minden Lavoro munkavédelmi cipő a lehető legmagasabb színvonalon készül.

Az ágazatban az első olyan vállalatként, amely hivatalos tanúsítványt kapott az innováció, a fejlesztés és a kutatás területén, a Lavoro egyszerű, találó és lényegre törő szlogenje az „Engineering Life”.

A felhasználói visszajelzéseken túl, amelyek szükségesek a még jobb szolgáltatás nyújtásához, úgy gondolják, hogy a hálózatépítés mind a tudományos világgal, mind az intézményekkel és üzleti partnerekkel, akik a technológiai előnyöket preferálják, elengedhetetlenek ahhoz, hogy folyamatosan a legjobb megoldásokat keressék.

Az innováció, mint válasz az új kihívásokra, a minőség és folyamatok tanúsítása iránti rendszeres elkötelezettség, valamint a berendezések és anyagok tapadása, amely lehetővé teszi, hogy a professzionális lábbelik legnagyobb európai gyártói közé tartozzanak.

Clima Cork System

A Clima Cork System csak egy példa arra a kreatív képességre, amely előnyben részesíti és megkülönbözteti a Lavoro munkavédelmi cipőt a többitől.

A Lavoro exkluzív rendszere, amely lehetővé teszi a láb természetes környezetének megteremtését a hőmérséklet és a cipőben való elhelyezés terén.


A talp és a talpbetét közötti szigetelő parafarétegnek köszönhetően a Clima Cork System szabályozza a hőt és a hideget a lábbeli belsejében, és extra kényelmet biztosít. A parafa egyfajta lábnyom kialakítását teszi lehetővé, elősegíti a cipőhöz való alkalmazkodást és hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez azáltal, hogy segíti a súly egyenletes eloszlását is.


A Lavoro-nál büszkék arra, hogy termékeik és szolgáltatásaik minőségének mércéje lehetnek. Megvédeni azt, ami fontos és ezáltal különlegesként kezelni az embereket. A munka világának biztonságosabbá tétele a főszempont. 

Portugáliában készülnek a munkavédelmi cipők, kizárólag a saját üzemeikben történik a gyártás folyamata, így a minőségi paraméterek is biztosítottak. Valóban elkötelezettek a te biztonságod és egészséged iránt. Ezért természetes, hogy a küldetésük az, hogy könnyebbé, biztonságosabbá és jobbá tegyék a munkavállalók életét. 

 

SPODOS - Lábtudományi Központ


Mivel még a kisebb irritációk is csökkenthetik a mobilitást vagy a termelékenységet, és növelhetik a hiányzások okát, fontos, hogy bármilyen lábprobléma esetén tanácsot kérhessenek a munkavállaók egy szakembertől– amelyet a Lavoro a SPODOS-on, a lábtudományi központján keresztül tesz elérhetővé. A SPODOS segít a vállalatoknak, hogy gondoskodhassanak a láb kényelméről a munkakörnyezetben.

 

Lavoro munkavédelmi cipő

 

Több kényelem a Lavoro munkavédelmi cipőben

A dolgozók érzelmi egyensúlyát befolyásolhatja, ha a lábukat nyomás, súrlódás vagy más fizikai vagy érzelmi kényelmetlenséget okozó kényszer éri. Annak a munkavállalónak, aki fájdalmat érez a lábában, csökkenhet a koncentrációja, és valószínűbb, hogy bizonytalanul viselkedik, vagy munkahelyi balesetet szenved.

A biomechanikai funkciók beépítése professzionális lábbelikbe párnázás, stabilitás- és mozgásszabályozás, ezért azt a célt szolgálja, hogy nagyobb kényelmet biztosítson. Ezen túlmenően a lábak bizonyos anatómiai hiányosságainak korrekciója, a mindennapi munka során, szakmánkénti alkalmazkodást biztosít a különböző szükséges biomechanikai elemekhez.

Védelem biztosítása

Professzionális lábbelik a PPE (Personal Protective Equipment) kategóriába tartoznak, és három csoportba sorolhatók: biztonsági (ISO 20345: 2011), védő (20346: 2004 / And.A1: 2007) és foglalkozási (20347: 2012) csoportba.

A modelleket úgy tervezték és gyártják, hogy megfeleljenek az adott kategóriának megfelelő specifikációknak, és megfeleljenek a 89/686/EGK irányelv követelményeinek.

 

Gyakran ismételt kérdések

 

Milyen fontos szempontokat kell figyelembe venni, amikor munkavédelmi cipőt választunk?
    
Fontos szempontok közé tartozik a kényelem, a biztonság, a megfelelő illeszkedés és a tartósság.

Honnan tudom melyik a megfelelő méretű munkavédelmi cipő számomra?

A megfelelő méret meghatározásához érdemes felpróbálni a cipőt, és figyelembe venni a gyártó által biztosított mérettáblázatot.


Milyen típusú munkavédelmi cipők léteznek, és melyiket válasszam az adott munkahelyemhez?

A munkavédelmi cipők különböző típusai közé tartoznak a védőlábbelik, a munkavédelmi bakancsok és a munkavédelmi csizmák. A választás függ az adott munkahely specifikus követelményeitől és körülményeitől.


Hogyan lehet megfelelően gondoskodni a munkavédelmi cipőkről, hogy megőrizzék az élettartamukat?

A munkavédelmi cipők rendszeres tisztítása és karbantartása hozzájárul a hosszú élettartamhoz.

Miért fontos, hogy a munkavédelmi cipők megfeleljenek a biztonsági előírásoknak és szabványoknak?

A megfelelő munkavédelmi cipők kiválasztása elengedhetetlen a munkahelyi balesetek megelőzése érdekében. Fontos, hogy megfeleljenek a biztonsági előírásoknak és szabványoknak, mint például az EN ISO 20345:2011 szabványnak.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Lavoro munkavédelmi cipő