Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Munkaruha az Ardon Safety-től

2023. 08. 31. 11:19:00 WD Safety
Munkaruha az Ardon Safety-től
Az Ardon Safety Közép-Európa egyik vezető munkaruházatot, és munkavédelmi cipőket gyártó vállalata Csehországban. 2000-ben alapította Tomáš Voženielk, aki egyéni vállalkozóként a 90-es évek óta vett részt ezen termékek értékesítésében. 

Az Ardon Safety saját ARDON® márkanév alatt is forgalmaz munkaruházatot, munkavédelmi cipőt, védőszemüveget és több más védőeszközt.
Az Ardon elhivatott, hogy kényelmes, divatos és természetesen minőségi munkaruházatot adjon ki a kezei közül. Tisztában vannak, hogy a felhasználók napi legalább 8 órát viselik termékeiket, így elsődleges szempont, hogy semmiben se korlátozzák a munkavállalókat, hanem növeljék a termelékenységet és hatékonyan védjék az egészséget. Mindemellett az Ardon szociális, sport és kulturális projekteket is támogat.

Munka ruha az Ardon Safetytől


Minőség, funkcionalitás és stílus - ez mind jellemzi az Ardon munkaruháit


A munkaruházat viselése számos munkavégzési környezetben és iparágban fontos szerepet játszik. A vállalat kompromisszumok nélkül törekszik arra, hogy minden egyes munkaruhája megfeleljen a minőségi és biztonsági szabványoknak. A kiváló minőségű alapanyagok gondoskodnak arról, hogy a munkavállalók kényelemben és biztonságban érezhessék magukat munkavégzés közben. Az ergonomikus kialakítás és a rugalmas anyagok olyan viseletet biztosítanak, amely hosszú munkaidő alatt sem korlátozza a mozgást. Az állítható részek, például derékpántok vagy mandzsetták, lehetővé teszik a személyre szabott illeszkedést, amely növeli a komfortérzetet és a produktivitást. A megfelelő munkaruházat viselése hatékonyan védi a munkavállalókat a különböző veszélyektől. Védhet a mechanikai sérülésektől, vegyi anyagoktól, hőtől, hidegtől, sugárzástól és egyéb potenciális veszélyektől, de a rossz időjárási körülményektől is. Ezeket a munkaruhákat nem csak a munkavégzés során használhatod, viselheted bátran a ház körüli teendők elvégzéséhez is. Bizonyos ágazatokban és munkakörökben munkavédelmi előírások szabhatják meg, hogy milyen típusú munkaruházatot kell viselni biztonsági vagy egészségvédelmi okokból.

A munkaruházat viselése segít a munkáltatóknak és munkavállalóknak betartani ezeket az előírásokat, ezáltal elkerülve a balesetveszélyt.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Ardon Safety Munkaruha