Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

VM footwear munkavédelmi cipő: Tudj meg mindent róla!

2023. 11. 06. 14:59:00 WD Safety
VM footwear munkavédelmi cipő: Tudj meg mindent róla!
A VM Footwear céget 2003-ban Csehországban alapították. Létrejötte óta egyéni védőeszközök fejlesztésével, forgalmazásával és importjával foglalkozik. A cég termékei megfelelnek a legmagasabb európai szabványoknak, és széles körben használják az építőiparban, a gyártási szektorban, valamint a közlekedés és a szolgáltatások területén.

Munkavédelmi cipők nem csak a biztonságot szolgálják, hanem az egész napos kényelmet is biztosítják. A VM Footwear olyan munkavédelmi cipőket kínál, amelyek nemcsak védelmet nyújtanak a munkavállalóknak, hanem stílusosak is. 


Az egyik legfontosabb tulajdonsága a VM Footwear munkacipőknek a kiváló minőség és biztonság. Ezek a cipők strapabíró anyagokból készülnek, munkavédelmi lábbelik felsőrésze kiváló minőségű anyagok felhasználásával. A természetes anyagok, mint például a bőr, valamint a legmodernebb technológiával fejlesztett funkcionális anyagok teszik olyan egyedülállóvá ezeket a lábbeliket. Ellenállnak a kopásnak, a külső mechanikai hatásoknak, vízállóssággal rendelkeznek és mindezek mellett légáteresztő képességgel is. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően nagyszerű választás az egész napos munkavégzéshez. A kényelmes talpbetétek csökkenthetik a láb- és hát problémákat, amelyek gyakran előfordulhatnak hosszú munkaidő alatt. 


A VM Footwear munkavédelmi cipők orrmerevítővel vannak ellátva, ami megvédi a lábujjakat a leeső tárgyaktól, a talpvédelem pedig meggátolja a szúró, hegyes tárgyak áthatolását. Az esztétika sem marad el a VM Footwear munkavédelmi cipőknél. Ezek a modern és stílusos cipők egyedi dizájnnal rendelkeznek, lehetővé teszik, hogy a munkavállalók ne csak biztonságosan, de stílusosan is megjelenjenek a munkahelyen. A különböző színválasztékban megtalálható cipők lehetővé teszik, hogy a munkások kiválasszák a saját stílusuknak megfelelő védőeszközöket.


Az egyszerű tisztíthatóság is fontos tényező lehet a lábbelik kiválasztásakor. A VM Footwear cipők könnyen tisztíthatók, így a munkavállalók gyorsan eltávolíthatják a koszt és a szennyeződéseket, hogy mindig tiszta és biztonságos lábbeliben végezhessék a munkájukat.

A VM Footwear kínálatunkban széles választékban találhatsz munkavédelmi cipőket, így mindenki a saját igényeinek megfelelő lábbelit választhat, melyek mindenféle munkahelyi környezethez igazodnak. 

VM Footwear munkavédelmi cipő


VM Footwear munkavédelmi cipő technológiák:


BOA® Fit System: Újra írja a szabályokat a könnyű acél fűzőkkel és finomhangolható zárrésszel.
Forced Circulation: A lábbelik kiváló szellőzéséről a nedvszívó képességgel rendelkező belső bélés gondoskodik.
Membrán: Ez a speciális membrán segít fenntartani az optimális hőmérsékletet a cipőben, még intenzív mozgás hatására is.
Hardheel Structured: A sarokrész megfelelő kialakítása felel a folyamatos stabilitásért járás és állás közben egyaránt.
Space Comfort: A lábbelik szélessége maximális komfort érzetet biztosít viselőjének.
Anatomic Dry Sole: Kényelmes talpbetét, mely anatómiailag formázott és nedvszívó képességgel rendelkezik.
Anatomic Air Comfort: Energia elnyelős talpbetét, ez a zselés rész, amely a sarokrésznél kerül kialakításra, gondoskodik a kényelemről.
MICHELIN®: A külső talpfelület speciális gumi keverékből kerül kialakításra, amelyet a világhírű Michelin® gumiabroncsok egyedülálló mérnöki tervezése ihletett.
Microfibre: Kiváló minőségű mikroszálas anyagok, amelyek a természetes bőrhöz hasonló jellemzőkkel bír, légáteresztő és vízálló is. Ezek a cipők 40°C-on moshatóak.
Metatarsal: Ez a védelmi rendszer a maximális védelmet nyújtja az öntőműhelyek és olvasztó üzemek dolgozóinak.
Non Metalic: Fémmentes munkavédelmi cipők, amelyek szinte bármilyen munkaterületre alkalmasak.
Anti-cut: Speciális, többrétegű 100% kevlár bélés 650g/m2 össztömegben. 


Milyen munkaterületeken alkalmazható?


Építőipar: Elengedhetetlen a munkavédelmi cipők használata az építőiparban dolgozóknak, hogy védelmet nyújtsanak a sérüléseket okozó eszközök, esetlegesen leeső tárgyak vagy az építési területen lévő veszélyek ellen.
Gyártás és ipar: A gyári munkavállalók lábbelijének is speciális védelemre van szükségük, például orr és talpvédelemre, amelyek a lábakat a gépekkel való érintkezés során védik.
Veszélyes anyagokkal való érintkezés: Azok a dolgozók, akik veszélyes anyagokkal dolgoznak, vegyi anyagokkal vagy biológiai veszélyeknek vannak kitéve, olyan munkavédelmi cipőket kell használniuk, amelyek a bőrt és a lábakat védik a káros anyagoktól.
Kertészet és mezőgazdasági munkák: A mezőgazdasági és kertészeti tevékenységek során fontos a lábvédelem a fokozott talajszennyeződés és sérülések ellen.
Olajipar és vegyipar: Az olajipari és vegyipari területeken dolgozók olyan munkavédelmi cipőket kell viselniük, melyek ellenállnak az olajnak, vegyi anyagoknak és egyéb káros hatásoknak.
Egészségügy: Az egészségügyi szakemberek munkavédelmi lábbeliket viselnek a kórházakban és más egészségügyi intézményekben is a fertőzések és káros anyagok elleni védelem érdekében.
Logisztika és raktározás: A logisztikai és raktári munkavállalók munkavédelmi cipői kényelmesnek és csúszásmentesnek kell lennie, hogy minimalizálják a sérülések kockázatát.
Más szakmák és iparágak: Munkavédelmi cipőket széles körben használnak egyéb szakmákban, a lábbeli kiválasztása függ az adott munkaterületeken fennálló lehetséges veszélyektől, és a dolgozó személyes preferenciájától.

Tartalomhoz tartozó címkék: VM munkavédelmi cipő