Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Kategóriák / Termékek

Paraméterek

Védelmi besorolás S3L
Csúszásmentesség SR
ESD tulajdonság ESD tulajdonság
Orrmerevítő üvegszálas/kompozit műanyag
Talpátszúrás elleni védelem hajlékony kerámiaszálas (kevlar)
Felsőrész anyaga nubuk bőr
Bélés anyaga lélegző funkcionális bélés
Talpbetét evercushion®RELIEF talpbetét
Vízállósság vízlepergető
Lábbeli kollekció Albatros Flexlite
Talp anyaga csúszásmentes, olajálló és antisztatikus DUO-PU/TPU talp tartós, nagy teljesítményű EFFECT.FOAM®-ból készült középtalppal a kiváló párnázásért és energia-visszanyerésért
Fémmentesség Fémmentes
Ajánlás szakmák szerint Raktáros / termelési / építőipari munkás
Szabvány EN ISO 20345:2097
Albatros Taraval Brown Mid S3L ESD FO SR munkavédelmi bakancs
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Menny.:pár

Albatros Taraval Brown Mid S3L ESD FO SR munkavédelmi bakancs

Szín
barna
Méretinformation_mark
39.900 Ft (31.417 Ft + ÁFA)
Menny.:pár
Gyártó:
Cikkszám: ALB-638020-47
Szerezhető hűségpontok: 798
Saját raktáron: Rendelhető
Beszállítói raktáron: 3 pár raktáron
Várható szállítás: 2024. május 06.
Az Albatros Taraval Brown Mid munkavédelmi bakancs feltűnően könnyű, ergonomikus talpa különböző méretű és ívelt barázdákkal biztosítja az optimális folyadékkiszorítást és támogatja a természetes gördülési mozgást. A bakancs orrán és sarkán extra kopásálló TPU betétekkel van felszerelve, ami a nagyobb igénybevételnek kitett területeken kiemelkedő kopásállóságot ad. A megerősített sarok és talpkiképzés stabil tapadást biztosít ipari padlókon, valamint létrára mászás közben is.

Leírás

Az Albatros FLEXLITE munkavédelmi lábbeli család a technológia és a kényelem tökéletes kombinációja! FLEXLITE TALPSZERKEZET: Tapasztald meg a cipőtalp technológia forradalmát. A FLEXLITE futótalp ergonomikus felépítésével nyűgöz le, amely nemcsak könnyű viseletet biztosít, hanem optimális tartást is nyújt. A sarkak és barázdák okos kombinációja hatékonyan kiszorítja a folyadékot, és elősegíti a természetes gördülési mozgást. A kopásálló TPU-betétek és a megerősített középtalp-támasz további biztonságot nyújtanak. EFFECT.FOAM® középtalp: Az EFFECT.FOAM® középtalp esetében a kényelem az első helyen áll. A lenyűgöző 60%-os energiavisszaadás új mércét állít fel. Könnyű, nagy teljesítményű és állandó komfortérzetet biztosít, fáradtságmentes munkavégzést tesz lehetővé. SAROK- ÉS LÁBBOLTOZATI ALÁTÁMASZTÁS: A biztonság és a támogatás, amit a lábad megérdemel. Egy háromdimenziós elem, közvetlenül az EFFECT.FOAM középtalpból, körülveszi és támogatja a sarkat és a lábboltozatot. Véd a csavarodás ellen, ugyanakkor támogatja a láb természetes mozgását. EVERCUSHION® TALPBETÉT: A mindennapi kényelemért, amelyre a lábának szüksége van. Az EVERCUSHION® RELIEF anyagból készült, ergonomikusan kialakított, nagy teljesítményű lábbetét különböző poliuretán rétegekből áll. Nemcsak megbízhatóan védi a sarkat az ütésektől, hanem tartós kényelmet és teljesítményt is garantál, még a legnehezebb napi kihívások során is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.